fbpx

GUNA PHERO-X

Tengok tajuk si Joe guna phero-x goda isteri dingin seks mesti ada yang sembang kencang.Ek elah nak ejas bini main pun susah ke.Buka seluar,main la.Jangan sembang kencang bang! hahaha..Sebelum kahwin memang lah playboy.Tapi dah dah kahwin nak menggoda isteri pun bukan main susah.Betul tak?Ini fakta.Tak ramai yang boleh goda isteri walaupun memang tanggungjawab isteri melayan suaminya.Dulu kalau awek merajuk,gertak sikit je awek terus peluk.Tapi dah kahwin anak dua tiga orang ni,bini merajuk alamak ai susah benor nak memujuknya.Malam jumaat dah la lama tak dapat.Merajuk pulak.Runsing jadinya.Betul? OK bang,jom dengar kisah si Joe ni.Mungkin anda pun senasib dengan dia kan.

pemandu peribadi Nak dimulakan kisah,Joe ni sado orangnya.Seminggu sekali mesti pergi gym walaupun tugasnya amatlah sibuk iaitu sebagai pemandu peribadi seorang VVIP.Senang cerita driver boss orang kaya lah bro.Bila sebut peribadi maknanya mana saja boss dia nak pergi,dia kena lah bawak.Gaji memang cun lah jugak,ada rumah sendiri,ada kereta,ada motor.Kategori sederhana lah kiranya joe ni.Cerita Joe ni memang ada kena mengena dengan boss dia sebenarnya.Tapi kita tinggalkan dulu bossnya.Kita cerita yang dirumah tu dulu.

 

Isteri joe Alhamdulillah dah lahirkan 3 orang anak untuk Joe.Isteri Joe ni cantik orangnya.Receptionist dekat satu company swasta.Receptionist ni faham-fahamlah kan mestilah kena cantik barulah naik kredibiiti syarikat tu.Anak 3 orang tu ditinggalkan lah pada pengasuh bila diorang ni pergi kerja.Urusan anak-anak banyak diuruskan oleh si isteri lah sebab kerja si Joe ni sangat sibuk.Isteri cantik,bekerjaya dan Si Joe pun berkerja gaji pun best tapi semuanya tu tak menjamin kebahagiaan sepasang suami isteri ini.Nampak bahagia di luar sebab tak bergaduh tapi jauh di lubuk hati lelaki sado ini,dia menyimpan seribu kekesalan.

isteri dingin seksPerkenalan kami dengan Joe bila Joe mengadu yang isterinya dingin seks.Katanya semenjak melahirkan anak yang ketiga,isteri dah mula dingin seks.Maknanya susah nak di ajak berasmara.Suami ni kalau jarang dapat memang masalah besar.Tambah-tambah bila umur baru menjangkau 40,nafsu masih membuak-buak.Bak kata orang kembali muda.Tapi apa kan daya dah cuba macam-macam godaan tetap tak dapat nak goda isterinya.Raba-raba sana sini pun isteri buat donno je.Pakai spender keliling rumah bajet seksi pun isteri tak peduli.

Mula-mula tu katanya nak cakap takut terasa hati.Tapi bila dah cakap,merajuk pulak 2,3 hari dah susah nak memujuknya.Akhirnya di buntu.Dia pun mulalah baca di blog-blog pasal dingin seks ni.Katanya sebab perubahan hormon selepas melahirkan anak.So,dia pun carilah ubat-ubat yang boleh buat isterinya ghairah.Tapi faham-fahamlah hati perempuan ni,cepat terasa hati.Siap suruh cari bini baru.Sedih katanya.Dia sayang isteri dia,nak isteri dia.Bukan nak perempuan lain.Akhirnya dia pasrah memang dia terus lupakan niat untuk ajak berubat.

Tapi disebabkan tak tahan,Joe cuba cara jahat.Dia ada tengok ubat-ubat yang dijual online.Katanya titis dalam air isteri terus ghairah.Tapi lagi bertambah masalah dia.Yelah,tiba-tiba isteri berpeluh-peluh dan macam tak keruan.Bukan tak keruan stim,tapi tak keruan macam sait jantung pun ada.Bila check rupanya ubat-ubat camtu buatkan tekanan darah di pam laju.So,perempuan jadi tak keruan macam nervous tu.Kecewa Joe.Cara terakhir pun tak jalan.

Akhirnya,sambil-sambil Joe google pasal minyak wangi.Sebab Joe ni peminat minyak wangi Original.Minyak wangi paling dia suka,Paco Rabanne dan 212 Men.Tiba-tiba dia terjumpa dengan wangian pemikat wanita.Hairan dia boleh ke perfume memikat dan meggoda wanita.Sebab ingin tahu so,dia pun cuba.Katanya dah pasrah,tapi cuba je lah mana tau menjadi.

Nak di jadikan cerita,Joe beli sebotol Phero-X order online melaui Phero-X.biz.Yang bestnya,hari pertama dia guna Phero-X katanya 2 titis je sebab nak test.Sebab Phero-X ni tindakan bawah sedar,so kena lah pakai sembunyi-sembunyi.Letak dalam kereta boss,then pakai.Waktu kerja bawa boss ke tempat kerja katanya memang tak sangka boss tegur pasal minyak wangi Phero-x yang dia pakai,sedangkan sebelum ni minyak wangi mahal-mahal dia pakai tak pula ditegurnya.Bos kata “Wah wangi semacam je awak harini,nak kawin lagi ke”.Pergh teruja la Joe walaupun lelaki yang tegur.Boss yang selalu kedekut pun haritu siap bagi duit kopi suruh pergi minum-minum.Tu pengalaman pertama Joe la.Joe memang tak sabar-sabar nak balik rumah.Sebab nak test kat bini dia.

Pengalaman kedua Joe kali ini memang buatkan Joe tak sabar-sabar nak balik awal.Mau taknya selepas hantar Boss ke tempat kerja biasanya dia akan minum-minum kopi kemudian kena bawak isteri Boss beli barang masak di Mydin.Isteri boss ni sombong sikit,so kalau bab masa memang kena tepatlah.Tak boleh lambat-lambat.Tapi disebabkan Boss dah bagi duit kopi pagi tadi,jadi Joe pun breakfast lah kat Mcd.Dah breakfast McD terlambatlah ambik isteri Boss.

Sampai je dia kat isteri Boss,dia memang takut gila.Turun minta maaf banyak-banyak kali.Masam je muka isteri boss tak bercakap lansung,sekurang-kurang cakap OK pun jadilah kan.Tapi alangkah terkejutnya Joe,tak sampai 5 minit pun isteri Boss dalam kereta on the way ke Mydin tu,isteri Boss tiba-tiba minta maaf sebab selalu marah-marah.Siap bersembang panjang ketawa-ketawa besar.Ramah mesra lain macam siap hal rumah tangga dengan boss pun dia kongsi.So,Joe memang tak syak lagi.Ni mesti kerja Phero-x lah ni.Sebab phero-x kan boleh buat orang tenang,selesa dan mesra.Isteri boss siap puji-puji yang kerja Joe bagus dan nak minta Boss naikkan gaji.Alhamdulillah rezeki Joe.Rezeki memang tak pernah salah alamat,dah lama kerja gaji sama kali ini naik pulak gaji memang best lah.Joe sangat teruja tak sabar nak jumpa isterinya.Joe terus call isterinya cakap “Harini abang ambik,tak payah naik train”. Dengan tegas.Wah terserlah ke-sado-an Joe time tu.Bersemangat dia.

Selepas habis sahaja kerja Joe terus ke office isterinya kat KL.Walaupun terpaksa meredah jammed dia tetap bersemangat.Sampai sahaja kat office isteri,Joe topup lagi setitik Phero-X.Masuk-masuk je kereta Joe tengok isteri dia tarik nafas panjang.Macam menyedut-nyedut sesuatu.Terkejut Joe bila isteri dia tanya “Bau apa ni?” “eh ap bau ni?’ “pakai perfume ke?” .Joe jawab pendek, “Pagi tadi je,sekarang dah peluh bau busuk lah”.Isterinya diam je.Joe stress lah…Alamak tak menjadi ke diam je isteri nya.Penat je dia memecut meredah jammed tiba-tiba itu je respond bini dia.Pasrah lagi lah Joe.

isteri dingin seks

Tiba-tiba kepala isterinya lentuk di bahunya.Wah,tangan dia pun mengenggam tangan Joe yang ada kat gear saga flx nya,macam waktu bercinta dulu-dulu.Isteri bercerita panjang.Macam-macam yang dikongsinya dari kisah office sampailah ke kisah anak-anak.Apa yang bezanya adalah isterinya semakin manja.Sampai je kat rumah,jantung Joe bergegar dengar kata-kata keramat isterinya..

” Bang,malam ni jangan keluar lepak ye,,makan kat rumah ayang masak..lepas tu ayang nak makan abang plak “.

Wah..Joe macam nak melompat ke langit katanya.Macam nak hentuk kepala di dinding.(yang ini mmg ayat Joe yg tulen.hehe).Terus Joe call kami dan bercerita tentang hal ni.Panjang lebar Joe cerita,last skali Joe terus order 2 botol buat spare katanya.Alhamdulillah masalah Joe dah selesai.Joe hanya guna Phero-x untuk atasi masalah isterinya yang dingin seks.Alhamdulillah mungkin dah ditakdirkan rezeki Joe macam tu kan.Harini tahun 2017,Joe masih lagi pelanggan setia Phero-X siap borong untuk kawan-kawan dan bossnya.Sampaikan kawan-kawan pun gelar dia Joe Phero.Hehe…

PHERO-X