fbpx

GUNA PHERO-X

Pengalaman pelanggan kali ini mungkin ada yang tak berapa nak setuju sebab bab jumpa jodoh ini bukan lah kuasa kita.Semuanya di tangan Allah.Tapi inshaaAllah kami akan cuba sampaikan pengalaman sahabat kita ini dengan mudah nak ikut logik akal masing-masing dan tak lari dari akidah kita sebagai orang Islam.

Ramai yang kononnya faham bab cari jodoh,jumpa jodoh ini dengan keyakinan yang berbeza.Ada yang yakin “jodoh hak mutlak Allah,jadi tak perlu cari,cuma tunggu”..Ada juga yang yakin bahawa “jodoh tu kena cari,kena usaha”…Ada juga yang cuba ambil jalan tengah dengan fikir ” Jodoh kena usaha,kalau tak dapat redha la sebab milik Allah”.Kami mungkin lain sikit.Dan cerita Jamal ini meyakinkan apa yang kami sangka tentang jodoh.Allah tak pernah cipta hidup kita ini sia-sia.Semuanya pasti bersebab.Apapun segala urusan serahlah pada Allah ok.

Jamal orang biasa-biasa sahaja.Macam korang kat luar sana juga.Kerja pagi balik petang.Malam hari ada masa terluang buat part time meniaga sim card.Disebabkan komitmen yang tinggi pada kerja hakiki dan bisnes part-time nya Jamal mungkin susah nak bertemu jodoh.Siapa yang tak nak senang?Sejak dari muda lagi Jamal dah berkerja kuat untuk mengubah hidupnya supaya lebih selesa.

GUNA PHERO-X JUMPA JODOH

Jamal bukanlah tidak pernah bercinta.Malah dah 3 kali bercinta tapi berakhir dengan perpisahan.Mungkin kerana waktu itu passionnya terhadap kerjaya dan semangat nak mengubah hidup terlalu kuat buatkan dia tidak serius dalam hubungan.Akan tetapi Jamal tak mampu nak menolak lumrah hidup yang meruntun hatinya untuk menyayangi dan disayangi atau dengan kata lain berpasangan-pasangan,berumahtangga.

Pada usia 37 tahun,boleh dikatakan lanjut usia bagi seorang lelaki.Jamal sukar untuk jumpa jodoh yang sesuai.Sesuai bukan bermaksud Jamal memilih tapi gadis-gadis yang dia berkenan tidak berkenan dengan dia.Dia suka,orang pula tak suka.Dengan usia-usia macam ni susah dah nak jadi macam remaja dulu.Hari-hari boleh blind date.Susah bro.Faham lah kan.

Macam-macam jenis laman cari jodoh yang Jamal dah join.Blind date pun banyak jugak lah tapi tak ada yang melekat.Kadang-kadang tu perempuan yang tak berapa cantik pun tak melekat jugak.Oh,sebelum tu lupa nak cakap Jamal ni tak lah kacak mana tapi kategori segak lah.Cuma dia agak gempal.Mungkin sebab itu lah susah sikit nak jumpa jodoh yang sesuai.Untuk pengetahuan korang,tak semua lelaki gemuk suka perempuan gemuk sebagai isteri.Tapi tak semua juga perempuan kurus suka lelaki gemuk kan.Susah cerita bab ni.Macam tu lah jugak dengan Jamal.Dia buntu macam mana dia nak memikat orang dia suka.

cari jodoh

Akhirnya Jamal terjumpa dengan wangian pemikat wanita Phero-X.Katanya dia jumpa banyak testimoni pasal Phero-x tapi dia yakin ‘tahap keberkesanan untuk setiap orang pasti berbeza’ tapi dia tetap nak cuba.Kalau tak boleh cari jodoh pun guna sebagai perfume pun ok lah sebab harga tak mahal.Murah je..

Jadi,Jamal pun cuba Phero-x.Respon awal Jamal adalah.Bau unik.Yes,jamal puji Phero-X bau sangat unik.Katanya kalau perfume mahal mana pun kalau dia pakai,bila berpeluh dah tak best.Tap phero-x best sebab lagi berpeluh lagi lain macam bau dia.Tak dapat nak gambar dengan kata-kata kecuali kalau hidung boleh bercakap.Hehe.

Seterusnya,Jamal pun meneruskan pencariannya.Dia nekad untuk test power Phero-X.Dia cuba dapatkan temujanji dengan awek-awek kat facebook dan awek-awek di laman cari jodoh.Kali ini permainan dia berbeza.Dia tak menggunakan gambar sebenar.Mungkin kalau guna gambar sebenar susah nak blind date kot.huhu..Dan Jamal berjaya blind date dengan beberapa wanita.Katanya respond sangat-sangat luar biasa.Bila ditanya apa yang luar biasa,dia ketawa besar.

Katanya sepanjang dia blind date dengan perempuan,semua tak lebih dari 1 jam dan semua hanya berakhir di meja makan sahaja.Lepas tu hilang tanpa berita.Tapi Phero-x memang power,lepas makan siap perempuan yang ajak ke tempat lain.Ada yang ajak ke karaoke,tengok movie dan jalan-jalan di Mall.Dan katanya ada 2 orang perempuan tu siap bila dah hantar balik rumah,siap ajak keluar lagi esok.Sangat-sangat teruja cara dia bercerita.Cerita pasal ‘after date service’ (ayat ala-ala menjual..after sales service..haha) memang best.Sebab balik ja dari dating mesti diorang yang akan start whatsapp dulu.Ada yang cakap terima kasih dan bagitau hasrat yang suka dan senang dengan Jamal.Walaupun sepanjang 5 bulan (4 botol) Jamal guna phero-x dan belum jumpa jodoh lagi,tapi dia sangat puas hati dan sangat-sangat yakin yang Phero-x memang boleh memikat wanita!

Cerita pasal Jamal,Alhamdulillah dia dah berkahwin.Tapi bukanlah dari kenalan-kenalan di facebook atau laman web cari jodoh.Tapi dengan rakan sekerjanya.“Kita merancang,Allah juga merancang.Perancangan Allah itu MAHA BAIK”. Punyalah jauh dia cari jodoh akhirnya jumpa jodoh dengan rakan sekerja.Cerita pasal rakan sekerja(sekarang isterinya yang sah) ni pula,sebelum ni Jamal dah cuba memikat tapi ‘BO LAYAN’ , tak melekat.Tapi lepas pakai Phero-X ,rakan sekerja mula tunjuk minat.Alhamdulillah.Dan apa yang best adalah isterinya tu jauh lebih muda dari dia.Budak praktikal kat tempat dia.Dah jodoh kan..

Jadi,itu sahajalah kisah jamal yang jumpa jodoh di usianya yang boleh dikatakan lanjut lepas menggunakan Phero-X.Jadi berbalik pada hubungan cerita Jamal dengan keyakinan kami bab jodoh adalah ” Setiap benda yang Allah buat kat dunia pasti bersebab”.Dia buat kita berpasangp-pasangan,jadi pasti ada sesuatu yang mebantu untuk pikat memikat.Jadi Phero-x menyerlahkan pheromone semula jadi yang ada sahaja.Dan pheromone tu sebenarnya salah satu sebab yang kuat dalam pikat memikat pasangan.Kalau rupa paras dan harta sebagai agen pikat memikat,habislah yang wajah biasa-biasa dengan duit yang ‘hado’ je membujanglah sampai ke tua.

Apapun semuanya hanya dengan izin Allah.Kepada yang masih membujang dan masih berusaha untuk pikat memikat wanita yanganda idamkan,kami sarankan anda cuba Phero-x.Tahap keberkesanan untuk setiap orang berbeza.Tapi ehy not cuba dulu kan?

PHERO-X