fbpx

GUNA PHERO-X

Teknik mengorat paling trending sekarang mesti tau kan?Ayat cia cia cia di mana-mana sahaja digunakan.Tak kira lah dalam pikat memikat wanita mahupun dalam perniagaan.Ayat yang dipopularkan oleh kumpulan Sepahtu itu sebenarnya dah lama digunakan oleh negara jiran kita Indonesia.Tak kiralah dari mana asalnya,yg penting sekarang semua orang di media sosial tak kira lah di facebook,tiwitter mahupun instagram,para lelaki khusunya berlumba-lumba menyampaikan ayat cia cia cia mereka yang paling power.Sedar tak sedar,di dunia realiti sendiri pun ramai yang menggunakannya sebagai teknik mengorat awek.Begitu juga dengan Hasrul.Ya,Hasrul guna phero-x mengorat awek tanpa guna ayat cia cia cia.Tapi itu sekarang.Dulu Hasrul sama ja macam korang.Jom dengar cerita Hasrul.

Kalau cerita pasal Kaki mengorat awek,sapa tak kenal Hasrul di kolejnya di Batang Berjuntai tu.Semua panggilnya Mat Romeo sebab pantang jumpa awek dahi licin,confirm dia terpacak di situ dengan ayat-ayat romeonya.Bila dah trending pasal ayat cia cia cia pun dia sendiri antara orang yang betul-betul menggunakannya di dunia realiti.Kita yang biasa-biasa ni takat gurau-gurau di facebook je.Dia tak,dia betul-betul guna time mengorat awek.Memang awek suka lah bro.Tapi takat jadi bahan gelaklah.Yelah study kan stress,jadi ada la jugak pak lawak untuk mereka mengumpat dan ketawa.

guna phero-x mengorat awek

Tetapi Hasrul bukan lah budak jahat.Dia baik je.Kelas tak ponteng,pointer pun memang 3.0 keatas lah ceritanya.Tapi disebabkan dia selalu dikecewakan jadi perangai gilanya tu dia guna untuk mengubat hati yang lara.Kalau tanya dia tak kan tak awek betul-betul,mestilah dia nak.Jauh di sudut hati dia inginkan teman hidup yang boleh membahagiakan dia.Yelah budak sem akhir,lepas grade dah boleh kerja dan kahwin.Tapi katanya kalau mengorat wanita yang dia idamkan confirm awal-awal kena reject sebab dia bukanlah hensem sangat.Jadi dia pendamkan perasaan itu.

Wanita idaman Hasrul sebenarnya adalah kawan kepada awek kawan Hasrul.Senang cerita,Hasrul ada kawan,kawan dia ada awek,jadi kawan awek Hasrul itu lah wanita yang dia idamkan.Disebabkan hubungan yang macam tu,kalau lah Hasrul “try” awek tu,ta dapat.Malulah Hasrul.Mana nak letak muka.Dah la selalu lepak-lepak dan makan sama-sama.Jadi Hasrul pendamkan sahaja semua tu dan buat perangai gila mengorat awek-awek lain sedangkan dia tak suka.Apa yang lebih menarik,sepanjang dia mengorat awek,tak dak satu pun melekat.Ada juga yang pernah jadi kawan-kawan tapi akhirnya di tinggalkan.Jadi,self-confident Hasrul jadi sangat lemah.Dia sering fikir yang sebab dia tak hensem tak ada wanita yang sukakannya.

guna phero-x

Macam sesetengah orang juga,Hasrul berfikiran yang perempuan lemah pada harta.Kalau ada duit banyak,mana-mana perempuan pun akan suka.Jadi,sebab itulah Hasrul sangat komited dengan pelajarannya.Dalam masa yang sama dia guna menjalankan bisnes online kebanyakannya secara dropship.Semua jenis barang dia jual.Tak kira lah baju melayu,t-shirt,emas gold bar 1 gram, dan minyak lintah sendiri pun dia ada jual.Dasyat tak Hasrul? Sehingga dia berjaya menjadi CEO untuk syarikat Enterprise nya sendiri.( HEHE..Enterprise tak ada CEO…Sdn Bhd boleh la..gurau).

Disebabkan Hasrul adalah pelajar jurusan Multimedia di Kolejnya.Ditambah pula dengan aktifnya dia dalam bisnes online,jadi hidup Hasrul banyak di habiskan dengan laptop.Dia juga bukanlah seorang yang suka menonton porno,masanya juga dihabiskan dengan membaca blog-blog yang bermanfaat.Antara blog yang sering dilawatinya seperti siakap keli,oh media,pakukarat.com , Malaysiakini.com dan lain-lain lagi.Sedangkan dia menelaah blog-blog hiburan,tiba dia terjumpa 1 perkataan ini….

” Memikat wanita guna teknik sains “

Wah memikat wanita pun ada teknik sains?Ini pelik.Dek kerana sikap Hasrul yang ingin tahu tinggi.Jadi,Hasrul pun cuba mengkaji apakah teknik sains yang digembar gemburkan.Kemudian,Hasrul terjumpa dua perkataan yang membuatkan dia lebih berminat untuk tahu iaitu Phero-X dan Pheromone.Dari apa yang di baca,pheromone boleh menarik perhatian lawan jenis,pheromone boleh memikat wanita.Jadi dia teruskan mengkaji.

Dari apa yang dibacanya,dia mendapati Pheromone ini adalah hormon yang dikeluarkan oleh liang peluh.Semua orang ada pheromone,tapi kadar dia berbeza-beza.Sebab itulah aura ketrampilan atau daya penarik seksual terhadap wanita setiap orang berbeza-beza.Kemudian,Hasrul terus teringat rakannya idham.Idham tak lah hensem mana pun.Tap ramai gadis yang menggilainya.Sampai ada yang berebut-rebut dan bergaduh sesama sendiri rebutkan Idham.Mungki faktor inilah yang buatkan Idham lebih mudah didekati dan disenangi oleh wanita.Bukan awek-awek kolej sahaja,lecturer sendiri rapat dengan Idham.Senang cerita,Idham ini walaupun tak kacak tapi daya penarik dia tinggi.

mengorat awek

Hasrul meneruskan kajiannya melalui google dan akhirnya berjumpa dengan Phero-X yang sebelum ini dia tertany-tanya.Rupa-rupanya Phero-X ini adalah salah pheromone sintitetik dalam bentuk perfume.Ia dikenali sejak 2007 lagi sebagai wagian pemikat wanita paling power.Dan sannga popular sehinggakan banyak yg cuba hasilkan phero-x tiruan dan macam-macam jenis pheromone lagi untuk menumpang populariti Phero-X.Hasrul semakin teruja,dia mencari penjual Phero-X Original untuk dibeli.Ramai yang dia jumpa,bersepah sepah di facebook,tapi kurang meyakinkan.Akhirnya dia berjumpa dengan Pembekal dan Pengedar Utama Phero-X di Malaysia.Iaitu Kedaipheromone.com dan Phero-X.biz.Hasrul decide untuk terus beli dengan Phero-x.biz.Pengalaman pertama Hasrul bersama Phero-X memang best gila.Hari tersebut dia terlewat ke kelas.Turun saja motorsikalnya,dia terus titiskan 2 titis Phero-X,dengan harapan nak ‘test respond’ rakan sekelasnya.

Lebih mengejutkan adalah bukan respond rakan sekelasnya.Tapi lecturernya sendiri Cik Nuri.Cik Nuri kalau lewat 15 minit dia akan terus tutup dan kunci pintu.Nasib baik Hasrul sempat tapi Cik Nuri dah hampir-hampir dah nak tutup pintu.Hasrul berlari dan terus menyilinap masuk,hampir-hampir melanggar Cik Nuri.Yang mengejutkan adalah,dia terdekat Cik Nuri cakap “wah bau jantan” . Berderau darah Hasrul dengar.Ini mesti kerja Phero-x katanya dalam hati.Dalam kelas pula suasana memang best katanya.Kawan-kawan dalam kelas seolah-olah suka bersembang dan dekat-dekat dengan dia.Paling ketara sekali seorang kawan perempuan yang asyik nak rapat je.Lebih teruja bila ada sorang awek sekelasnya itu offer untuk belanja makan tengah hari.Wah lagi seronok lah Hasrul.

Habis sahaja kelas,Hasrul terus balik.Dia tolak pelawaan rakan sekelasnya itu.Bukan sebab dia tak sudi,tapi dia ada misi besar.Dia nak tengok respond wanita idaman yang selama ini dia pendamkan sahaja perasaannya.Terus dia hubungi kawannya yang selalu bersama-sama dengan wanita idamannya tu dan terus lepak sama-sama.

Seperti yang dijangkakan,respond wanita tersebut pun sangat menggembirakan.Yelah awek tu sebelum memang sangat pemalu,kalau cakap pun sepatah dua patah je.Mungkin jaga pergaulan kot.Tapi harini lain macam pulak.Mesra,banyak cakap dan lucu jugak orangnya.Dan semua tu pun hanya dengan Hasrul.Dengan lelaki lain tak pula dia melayan.

phero-x mengorat awek

Dipendekkan cerita,Hasrul berjaya jadikan wanita idamannya itu kekasih.Akan tetapi jodoh mereka tidak kesampaian.Yelah ‘kita merancang,Allah juga merancang.Bukan kah perancangan Allah itu lebih baik’. Habis sahaja belajar,Hasrul pulang ke Perak dan aweknya pula ke Sabah.Mungkin kerana jarak yang memisahkan akhirnya aweknya terpaksa akur dengan kehendak keluarga dan dikahwinkan dengan seorang engineer disana.Walaubagaimanapun,Hasrul tidak terlalu kecewa kerana dia redha dengan ketentuan takdir dan yang paling penting dia bukan macam dulu lagi yang menanggap perempuan boleh dibeli dengan duit.Tapi hatinya perlu dikunci.Perempuan perlukan orang yang boleh buat dia rasa selesa,tenang dan rasa selamat.Dan itulah antara faktor dia masih lagi repeat order phero-x sehingga harini ini.

PHERO-X