fbpx

GUNA PHERO-X

Cerita kali ni berbeza sikit.Cerita kali sebenarnya dah banyak yang berlaku pada pelanggan-pelanggan Phero-X yang berniaga jualan lansung seperti bisnes MLM dan lain-lain.Tapi apa yang akan kami kongsikan pada anda kali ni adalah berkenaan Encik Saiful ejen insurans prudential guna phero-x sebab nak pikat pelanggan.Biasanya kami kongsikan mereka-mereka yang nak pikat isteri atau wanita idaman,tapi kali memang lebih menarik.

Semenjak Encik Saiful nekad untuk berhenti kerja dari sebuah kilang,Encik Saiful banyak menjalankan bisnes-bisnes yang berplatformkan jualan lansung.Dari tupperware ke skim cepat kaya dan akhirnya company MLM tempat dia bekerja terpaksa di tutup,sehinggalah Encik Saiful menjadi Ejen Insurans Prudential sepenuh masa.

guna phero-x

Encik Saiful ni bukanlah orang biasa-biasa.Orangnya hensem,tinggi dan berkulit hitam manis.Senang cerita kalau tengok Encik Saiful ni sepintas lalu je kita dah tau yang Encik Saiful ni memang orang bisnes.Perancangan beliau dalam bisnes juga bukan calang-calang,dan sebab itulah dia digelar sifu close sales dikalangan rakan-rakannya yang juga ejen Insurans Prudential.Kalau dapat je number telefon,mesti pelaggan terus subscribe punyalah pakej insurans yang ditawarkan.Power bro.

Tapi bak kata orang,sesifu mana pun anda pasti ada kelemahannya.Kelemahan Encik Saiful adalah bila berhadapan dengan orang.Senang cerita ‘face to face’.Kalau di facebook dan melalui telefon memang juaralah.Tak sampai setengah jam pelanggan dah subscribe pakej insurans yang ditawarkan.Tapi bila ‘face to face’ beliau selalu gagal.Rugilah kalau Encik Saiful tak dapat gunakan kepandaiannya bila berinteraksi depan-depan dengan pelanggan.Kerana itulah kunci sebenar ejen insurans.Jumpa,terangkan kelebihan memilki pelindungan takaful dan terus close sales.Lebih mudah tapi beliau gagal.

ejen insurans prudentialMacam biasalah,group Encik Saiful setiap bulan sewa booth di pasaraya ataudi hospital.Tempat-tempat tu memang kawasan yang sangat-sangat strategik.Sebab jumpa orang ramai setiap hari dan orang yang ada disitu pun ‘targeted customers’,berkemungkinan tinggi untuk mendapatkan pelindungan takaful.Tapi katanya sales kadang-kadang  je ok.Selalunya tak ok.Kerana kekuatan Encik Saiful adalah bila dia close sales melalui telefon atau facebook,jadi dia perlu mendapatkan sebanyak mungkin maklumat pelanggan.Maknanya dia kena berinteraksi dengan ramai pelanggan sehingga mereka sudi kongsikan maklumat mereka seperti phone number untuk whatsapp dan lain-lain lagi.Senang cerita,lebih banyak number telefon yang Encik Saiful dapat kumpul,lebih ramai pelanggan yang beliau akan dapat.

Tapi itulah masalah besarnya.Macam-macam kursus komunikasi dah dia masuk tapi masih tak dapat membantunya dalam close sales secara face to face.Encik Saiful buntu.Di umpannya dengan flyers untuk ajak pelanggan bersembang,berkongsi-kongsi,tapi tak berhasil juga.Bukan sahaja orang tolak untuk dengar penjelasannya malah siap buang lagi flyers yang diberi depan mata.

Apa yang hebat pasal Encik Saiful ini adalah dia tak akan berputus asa.Dia seorang yang kalau tak boleh,lakukan sesuatu tu dia akan cari jalan sampai dia berjaya.Dia tak akan berhenti sekerat jalan.Itu yang ramai kagum sehingga menjadikannya sebagai idola.Jadi,beliau cuba mencari jalan penyelesaian.Balik kampung,adik ipar cakap kena mandi bunga,buang sial katanya.Dah 10 kali mandi tapi tetap sama keputusannya.Ayat yang selalu diulangnya, “aku dah fed up!” .Yelah mana tidaknya,siap ada yang cadangkan dia jumpa ustaz itu ustaz ini sematanya nak buang sihir lah saka lah.

Dengan keadaan ekonomi yang semakin menekan.Encik Saiful sangat kecewa.Dia stress kerana dia sorang yang sangat ‘passion’ pada kerjanya.Dia memang ejen insurans sejati.Katanya dia perlu sampaikan pada orang ramai.Ramai orang perlu tahu pasal kebaikan dan kelebihan memiliki insurans.Tak beli tak mengapa janji dengar.Tapi sangat kecewa kerana susah untuk dia menjelaskan pada orang ramai.Baginya,lagi banyak insurans yang dia jual,bukan bermakna dia semakin kaya,tapi semakin banyak orang yang dia dapat bantu.Wah,kagum betul dengan semangat dan hati budi Encik Saiful ini.

Akhirnya,nak dijadikan cerita.Mungkin ini rezeki Encik Saiful.Ketika sesi kursus untuk para ejen insurans Prudential,beliau berkenalan dengan seorang ejen muda tapi sales yang membanggakan.Senang cerita,muda dan berjaya.Beliau pun cubalah himpit-himpit dan cuba dapatkan rahsia.Tapi hampa sebab apa yang dikongsikan oleh ejen muda tersebut benda yang biasa-biasa sahaja.Yelah,dia lebih berpengalaman,macam-macam teknik dia pernah guna.Cuma teknik tu tak sesuai dengan dirinya.

Kemudian,Encik Saiful minta izin untuk follow ejen muda tersebut bekerja.Dia nak tengok dan belajar macam mana orang muda ini bekerja.5 hari beliau ikut ejen muda tersebut dia snagat kagum kerana setiap hari ramai yang ejen muda itu dapat jumpa dan bersembang.Close sales belakang kira,sebab kalau pelanggan dah bagi ruang untuk mendengar maknanya pelanggan dah berminat.Nanti follow up lah.Tapi selama 5 hari tersebut tak ada satu pun perkara yang baginya sesuatu yang baru.Sama ja tekniknya.Cuma 1 sahaja yang menhairankannya.

guna phero-x pikat pelanggan

Setiap pagi,bila sampai sahaja di destinasi booth promosi takaful,beliau lihat ejen muda tersebut ada mengeluar 1 botol kecil dan dititiskan beberapa titis di pergelangan tangan dan disapukan di leher dan belakang cuping telinganya.Baunya sangat wangi dan unik.Tapi tidaklah dia mengesyaki apa-apa.Yelah mungkin minyak atar biasa.Tapi dalam diam,sejak 5 hari menghidu bau tersebut dia dapat rasakan sesuatu yang lain.Dia rasa seolah-olah teringat-ingat bauan tu.Tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata.Kadang-kadang macam terpukau pun ada.Setelah didesak berkali-kali akhirnya ejen muda tersebut berkongsi dengan Encik Saiful.Wangian itu adalah Phero-X-The science Of attractions. Wow pelik juga bunyinya.

Beliau pun cuba google apakah itu Phero-X.Banyak seller online yang jual Phero-X original yang dijumpai Encik Saiful.Antaranya Kedaipheromone.com dan Phero-X.biz . Memang itu pun pembekal dan pengedar Utama Phero-x Original.Akhirnya tanpa baca apa-apa mengenai Phero-x,beliau terus beli.Murah sahaja katanya,apalah yang special sangat.

Alangkah terujanya Encik Saiful apabila sejak hari pertama beliau menggunakan perfume tersebut.Beliau dapat rasakan perbezaan yang sangat ketara tentang dirinya.Keyakinan dirinya meningkat,dia mudah didekati.Apa yang dia paling perasaan adalah perhatian orang ramai terhadapnya meningkat.Kalau ajak bersembang,jarang ditolak.Kalau berbual dengan pelanggan ,mereka lebih fokus dan boleh nampak di raut wajah pelanggan yang mereka sangat yakin dan percaya dengan  beliau.Apa yang paling buat beliau teruja adalah,dia boleh close sales pelanggan terus di meja booth.Pelanggan isi borang dan terus submit dokumen.Memang dasyat.

Balik sahaja ke rumah dia terus google macam mana phero-x boleh bantu dia sampai macam tu.Teruja bercampur hairan lah kiranya.Barulah dia faham rupanya Phero-x ini adalah hromon pheromone sintetik yang menyerlahkan hormon semulajadinya.Setiap orang ada hormon pemikat atau yang menjadikan daya penarik seseorang tapi kadarnya lemah.Jadi phero-x ini dah bantu serlahkan pheromone sedia ada.Sebab itulah dia punya ‘attractions’ dan ‘attentions’ orang ramai lebih.Orang dekat dengannya jadi terpikat,selesa dan mudah mesra.Yang bestnya dia buatkan pemakai jadi berkeyakinan tinggi dan orang yang berinteraksi dengan pemakai pun rasa yakin dan percaya tinggi.Sekarang dia betul-betul yakinlah yang Phero-x ni memang Ohsem.

ejen insurans guna phero-x pikat pelanggan

Alhamdulillah,mungkin rezeki Encik Saiful macam tu kan.Apapun sekarang Encik Saiful sama lah macam pelanggan lain.Dari mencuba sebotol terus jadi pelanggan tetap.Pendek kata,pengguna tegar Phero-x.Dan sebabkan dia dah ada downline,jadi setiap bulan mesti dia borong dan hadiahkan pada downlinenya.Sapa tak kenal ejen insurans paling berkarisma di Cheras.Kalau korang jumpa dia,jangan lupa dapatkan sekali pelindungan takaful dari dia.Memang sangat bertanggungjawab dan jujur.Nak pikat atau goda wanita atau pelanggan anda? Klik gambar bawah.

PHERO-X